19 ago 2008, 12:46

Мога да обичам 

  Poesía » De amor
768 0 11
Ще ми простиш ли,
че нахлух в нощта ти,
неканена и съвършено чужда.
Не чувствах никаква вина -
аз исках само твойте устни,
очите ти
и двете ти ръце...
Необяснимо е за мен самата,
но знам,
че искам само теб
и любовта ти.
И не за ден,
и не за два -
аз винаги ще искам много,
защото любовта е алчна и себична,
защото знам, че мога да обичам.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??