28 dic 2007, 8:59

Моите две "АЗ" 

  Poesía
523 0 3
В очите ми бликат сълзи
а душата ми тихо крещи
трябва да играя две роли
на доброто и лошо момиче

Не искам пред хората да бъда такава
но те сами го искат - сами ме карат
да бъда нежна и добра
и едновременно ангел с грешна душа

Може би това съдбата отреди ми
но така не мога - нямам сили
да бъда два човека в един
да съм цигара и от пепел дим

© Ванеса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??