12 sept 2009, 0:51

Мой мили, Съкровен! 

  Poesía » De amor
649 0 0

Душата ми те чака, прегърнала Мечтата си за Теб!

И тишината днес предвестник е на Радост Утре!

Преливам в чувства, тъй окриляващи ме...

Носещи от Тебе пак... отново Вест!

Вест - прегърнала Мечтата ми за Теб - БОЖЕСТВЕН!

БОЖЕСТВЕН МОЙ!

Тъй МИЛ и тъй ПРЕКРАСЕН си за мене!

Тъй ДОБЪР в жестовете си към Жадното в Сърцето мое!

Оооо, Скъпи мой! Единствен по рода си - ПРИКАЗЕН ГЕРОЙ!

Показал ми, разказал ми Историята моя, започнала назад във Времето ми Вечно...

Човек си уж, а как прихващаш ме през кръста силно...

(Все едно, че Бог докосва се до мене!...)

Човек си - ДА

Но си с Дух покорен и добър като Агнец, пожертвал се за мене...

За мене - едно момиченце с коси в цвят на сух плевел и ръце вплетени една в друга с твоите две - покорени!

Оооо, мой мил и тъй Божествен!

Мечтая времето, в което в утробата ми ще расте плод от Обич сътворен и тихичко ще се усмихва, тайничко ще ни прегръща - все още нероден!

Оооо, Захар мой!

Изпратен от Небето в ден студен...

Прилив на Любов!

Мой Мили, СЪКРОВЕН!

 

                                                                                                                    Л-Е

 

http://vbox7.com/play:4a51716b 

© Л-Е Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??