1 mar 2008, 22:47

Може би 

  Poesía
449 0 2

Преди бял сняг земята да покрие

и утрото да свети в белота,

преди мечокът в пещерата да се скрие,

преди да дойде есента,

преди морето да сияе в злато

и пълен винаги да е брегът,

преди дори и пролетта, когато

разпъпи първите листа.

А може би и в всичките сезони,

а може би и в зимните гори,

а може би в натрупаните клони...

Тъй топло чувство може би гори...

И чака...

          Просто сам го намери!...

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??