20 ene 2021, 11:36

Може би дори... сте ме разбрали 

  Poesía » Filosófica
592 2 6

4 часът след полунощ е,

а сънят далече е от мен.

Колко пъти след такива нощи

виждал съм, как ражда се нов ден...

 

Колко пъти стаята ми свети

сред безброй прозорци тъмни, слепи.

Само моите разрушават мрака

в хармония със уличните лампи...

 

И луната няма да забравя

(ако няма облачни воали...)

Време е сега да ви оставя -

Може би дори... сте ме разбрали...

 

29.01.2006.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??