Тихо е...
Можеш ли да чуеш тишината,
която крещи без глас?
Тъмно е...
Можеш ли да видиш мрака,
който заслепява без блясък?
Студено е...
Можеш ли да усетиш топлината,
която пари без пламък?
Празно е...
Можеш ли да почувстваш пълнотата на мига,
който изпълва живота със смисъл?
Безлюдно е...
Можеш ли да ми покажеш пътя,
който води извън тунела на самотата...
Можеш ли...
© Мария Стоянова Todos los derechos reservados