22 feb 2011, 21:45

Молба 

  Poesía » De amor
559 0 4

Докосни ме, Любов! Докосни ме!
С твойте нежни и топли крила!
Превърни ме във полъх от рими, 
нарисувани с дъх от нощта. 

Докосни ме, Любов! Докосни ме!
Нека видя и твойте сълзи!
Нека плача под твоето име! 
Нека в мене от теб да боли!

Докосни ме, Любов! Нека чуя
най-прекрасните думи от теб
и в сърцето ми те да нахлуят,
натрошили проклетия лед. 

Прегърни ме, Любов! Прегърни ме!
С нежен вятър от твойта душа
и с росата си в теб - целуни ме!
Искам в мен да се раждаш... с деня...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??