Моля ти се Отче наш,
Дай ми почивка и за душата ми лек.
Прости ми греховете, те са много,
не мога да изкупя всичките дори за век.
Моля те, прати ми слънце, да ме стопли
и пълна луна, за да ми свети нощем.
Звезди прати ми, да ме водят
и да ми сочат пътя към доброто.
Моля те, пази ме от опасни ветрове
и от измамите коварни на живота.
Не оставай изстрадалото ми сърце,
да измръзне далече някъде самотно...!
13 януари 2007 година.
Холандия.
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
Поздрави,Пепи!!!