Jan 13, 2007, 8:29 PM

Молитва. 

  Poetry
617 0 3

 

Моля ти се Отче наш,

не ми изпращай изпитания повече.

Дай ми почивка и за душата ми лек.

Прости ми греховете, те са много,

не мога да изкупя всичките дори за век.


Моля те, прати ми слънце, да ме стопли

и пълна луна, за да ми свети нощем.

Звезди прати ми, да ме водят

и да ми сочат пътя към доброто.


Моля те, пази ме от опасни ветрове

и от измамите коварни на живота.

Не оставай изстрадалото ми сърце,

да измръзне далече някъде самотно...!



13 януари 2007 година.

        Холандия.

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??