МОЛИТВА
Пред иконата молитви пак мълвим,
но молбите ни чуваш ли?
Прошка от тебе просим,
ще простиш ли?
В пламъка на свещта се взираме
и болката не спира.
Пак от горчива чаша отпиваме,
а надеждата умира.
Ръце отново, господи, издигаме,
с жар молитви шептим.
Отново пред иконата спираме,
но докога ще търпим!?
© Виктория Влайкова Todos los derechos reservados