25 dic 2019, 17:39

Молитва 

  Poesía » Otra
502 0 0

Със сърце отчаяно и разбито, 

те моля, Боже, помогни на тези, които...

не вярват в теб, отвори им очите,

премахни страданието им и изтрий сълзите!

Обърни ги към теб, след което...

дай им покаяние, извиращо от сърцето, 

дай им вяра, да погледнат към твоето лице

и да те търсят и служат на теб от сърце!

Дай им вяра към тебе истински да се обърнат, 

със хваление и молитви, теб да те прегърнат, 

отвори и очите, да те видят и да знаят, 

че трябва да те приемат и да се покаят!

Не ги оставяй, да тънат в незнание, 

вяра им дай и истинско покаяние, 

научи ги да имат с тебе общение

и да получат на душите си спасение!

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??