26 abr 2017, 12:43

Молитва към Бога за рождения ми ден* 

  Poesía » Otra
227 0 0

С живот и здраве ме дари

и нека душа да ти благодари

за всички хубави мигове в живота,

крадци да не влизат в имота,

нека щастие и късмет имам

и до нови поетически прозрения да достигам.

Мама, татко да са здрави, живи

и дари ни нови мигове красиви.

© Георги Todos los derechos reservados

*Рожденият ми ден е утре - 27 април.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??