6 nov 2005, 20:11

Моля те. Прости ми 

  Poesía
924 0 0
             Не трябваше да те напускам
             и да те оставям да си отидеш,
             осъзнавах колко много ще те нараня,
             но не можех да ти кажа защо го направих.

             Трябваше ли да изминат толкова години,
             за да разбера, че още те обичам -
             оставих рана в твоето сърце,
             а моето от болка все още се свива.

             И повече в живота си не те видях
             не разбрах нищичко за тебе,
             а искам да те видя, знам че е грях -
             къде да те търся, кажи ми?

             Аз имам нужда от твойта усмивка,
             от рамото на което дълго съм плакала
             и тялото ми тръпнеше от теб недокоснато -
             ако те намеря, ще ми простиш ли?

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??