28 ago 2011, 8:21

Момент на слабост 

  Poesía » Filosófica
654 0 2

И пак се чувствам сам и слаб

и чудя се на този странен свят,

дали не бъркам, че съм тук,

дали не трябва да съм друг ?

 

Ненужен чувствам се редовно,

уморен от отношението злобно!

Щастието търся всеки ден,

но то забравило е мен...

 

Надеждата умирала последна,

дано и мойта битка е победна.

Любов да даваш, а не получаваш,

и ти ще питаш това ли заслужаваш!!!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??