12 feb 2013, 21:44

Моменти 

  Poesía
383 1 0

 

Сърцето е това, което се обажда,
когато караме се, смеем се или тъжим,
а мозъкът безмълвно му угажда,
навярно, за да продължим.
Когато казах ти, че те обичам,
погледна ме с усмивка на лице,
за миг се стреснах, не отричам,
целунахме се, стиснали ръце.

Моментът бе невероятен,
отдавна мислех да ти кажа,
чист, невинен, ароматен,
реших, че по-добре да ти покажа.
Надявах се да не приключи,
да бъдем заедно оттук - вовеки
и знаех, че и нещо да се случи,
това бе ден, по-приказен от всеки.

 

ОБИЧАМ ТЕ!

© Живко Енев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??