31 oct 2004, 0:11

Момиче 

  Poesía
1029 0 3

Момиче

чувам в нощта глас на момиче
нещо расте в мен като кокиче
плаче сърцето ми тъжно само
знае момичето е само едно!

© Станислав Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??