3 feb 2013, 11:55

Момиче 

  Poesía » Otra
763 0 7

 

Момиче

 

Трапчинки - смешно мили.

 

Нежно вирнато носле.

 

И зъбки - камъчета речни.

 

Очите - боровинки.

 

Момиче.

 

Дете.

 

Толкова е крехко -

 

трепетлика!

 

И смехът му е по детски звънък.

 

Ще бъде ли вятър

 

в платната,

 

маяк - за сина ми -

 

и пристан?

 

Не питам.

 

Но толкова искам!

 

© Роза Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??