Не съм пораснала!
Момиче съм.
Поне в очите ти –
такава се откривам.
Треперя като лист,
когато ме докоснеш…
и когато те докосна -
тихо като мисъл.
Не съм пораснала!
Такава съм!
Момиче…
Поне в прегръдката ти –
такава се откривам.
Усмихвам се,
когато с нежност,
по голият ми гръб,
със жажда пишеш!
Не съм пораснала….
В очите ти
съм слънчево момиче!
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Todos los derechos reservados