20.12.2023 г., 10:53 ч.

Момиче съм 

  Поезия » Любовна
123 2 0

 

 

Не съм пораснала!

Момиче съм. 

Поне в очите ти –

такава се откривам.

Треперя като лист, 

когато ме докоснеш…

и когато те докосна -

тихо като мисъл.

Не съм пораснала!

Такава съм!

Момиче…

Поне в прегръдката ти –

такава се откривам.

Усмихвам се,

когато с нежност,

по голият ми гръб,

със жажда пишеш!

 

Не съм пораснала….

В очите ти 

съм слънчево момиче!

 

Диана Димитрова

 

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??