11 dic 2022, 17:01

Момичето, с което не бях 

  Poesía » De amor
271 1 0

 

Слънчево, търпеливо,
закачливо, не много красиво.
С мен да скита по пътища тайни.
Да споделя мисли случайни.
Влюбено да ме буди.
Под дъжда да танцуваме луди.
Да ме губи и после намира.
Да е вечно с мен, да не умира.

 

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??