Dec 11, 2022, 5:01 PM

Момичето, с което не бях 

  Poetry » Love
270 1 0

 

Слънчево, търпеливо,
закачливо, не много красиво.
С мен да скита по пътища тайни.
Да споделя мисли случайни.
Влюбено да ме буди.
Под дъжда да танцуваме луди.
Да ме губи и после намира.
Да е вечно с мен, да не умира.

 

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??