Момичето с пъстрите Очи
Очи родени от Мечти
Мечти нашепнати от Устни
Устни докоснати в Целувка
Целувка върху нежни Ходила
Ходила стъпващи в Поля
Поля в зелено Прегръщат
Прегръщат се нежни Ръце
Ръце докосват красиво Лице
Лице греещо в мека Усмивка
Усмивка на истински Ангел
Ангел напуснал небесния Рай
Рай на любов нежност и Страст
Страст родена през топлия Май
Май че се влюбих в Момичето
© Мартин Николов Todos los derechos reservados
Благодаря за коментарите!