1 sept 2011, 11:04

Момина сълза 

  Poesía » De amor
1321 0 1

Там в градината пълна с цветя,
стоеше единствената момина сълза.
Нежна, но незабележима беше тя,
никой не бе открил скритата ú красота.

 

Живееше ден след ден със своите мечти,
да привлече истински нечии очи.
Да зарадва силно нечие лице
и любов да вдъхне в неговото сърце.

 

Белите ú цветове потрепериха леко от тъга,
а по листата ú спусна се капчица утринна роса.
Стоеше си там в градината сама
и мислеше си кой ли момък ще се докосне до нейната снага.


Изведнъж някой в градината се спря
и впери поглед в малката момина сълза.
Привлечен от белите и красиви цветове,
той усмихна се и протегна към нея своите ръце.

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??