8 mar 2013, 20:18

Mommy, are you crying? 

  Poesía » De amor
675 0 0

                                              Mommy, are you crying?

                                                 (Мамо, плачеш ли?)

 

    "...Една майка всичко прощава!"

 

Майчице, мила и свидна,

откъде пак идеш уморена.

Сподели с мен,

не тегли тез окови тежки.

Едничка си ти,

една на света.

Свят, изпълнен със зверове,

под твоето ранено крило

спокойно е!

Страхът от теб бяга

и денят свършва,

когато зърна те.

Всички други не ме разбират,

че при теб съм в безопасност.

Научи ме, мамо,

като теб да бъда

и когато дете имам,

закрила да давам.

Защото един пагубен ден,

когато крилото ти го няма,

сама в битката ще остана.

 

 

 

© Аннабел Енчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??