26 may 2010, 10:06

Монолог 

  Poesía » Otra
476 0 0

Защо мълчиш и защо не ми говориш?
Защо искаш да се разделим?
Дойде на нашата среща очакван!
И аз съм радостна като преди!
   Защо си отиде и защо не ми проговори?
   Дали със нещо те нараних аз?
   Дали ненужна дума казах,
        или пък някъде сгреших?
                      Пенка Петрова

© Пенка Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??