14 ago 2011, 20:17

Море, кажи му... 

  Poesía
446 0 3

Море, кажи му...

че съм негова,

че го обичам.

Кажи му всичко,

което мисля си,

блуждаеща

сама на пристана.

Кажи му,

че насладите,

които ми донесе той,

в ума ми са...

Че нощите ни

бяха теменужени

и с цвят на лилии.

Сиянието на луната

и на слънцето -

и дните ми са сбъднати,

когато ме целува.

Кажи му!

 

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=bYNHMGRWZcI

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря витолкова невероятни хора има в този сайт,благодаря!
  • Красиво споделяне.Много ми хареса
  • Да, казах му и той щастлив е вече
    не е забравил нищо макар, че си далече.

    Красиво и чисто е!
Propuestas
: ??:??