Море любов
Аз капчица любов
от всяко живо същество
на таз планета
бих събрал в едно.
Към тези милиарди
капчици любов
добавил бих и моята любов
и заедно със нея
едно море,
море-любов
за тебе бих създал.
Това море-любов
аз бих ти подарил.
Във него бих те скрил
и с тебе бих се потопил
в дълбините
на това море-любов,
частица малка
от всемирната ЛЮБОВ.
И в безмълвието
на това море-любов
в щастлив за мене час
и ще станем пак едно -
ТИ и АЗ.
© Миопа Todos los derechos reservados