2.03.2018 г., 14:59 ч.

Море любов 

  Поезия » Любовна
758 2 0

Море любов

 

Аз капчица любов

от всяко живо​​​​​​ същество

на таз планета

бих събрал в едно.

Към тези милиарди

капчици любов

добавил бих и моята любов

и заедно със нея

едно море,

море-любов

за тебе бих създал.

Това море-любов

аз бих ти подарил.

Във него бих те скрил

и с тебе бих се потопил

в дълбините

на това море-любов,

частица малка

от всемирната ЛЮБОВ.

И в безмълвието 

на това море-любов

в щастлив за мене час

и ще станем пак едно -

ТИ и АЗ.

© Миопа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??