20 ago 2006, 21:37

МОРЕ- ВЪЛНИ И БРЯГ 

  Poesía
859 0 11
     МОРЕ- ВЪЛНИ И БРЯГ

Море, вълни и бряг-
самотен плаче кей,
за тебе плаче пак,
за теб сълзите лей.

За туй белее сол-
дъските, щипе, пари,
за теб пустее гол,
за теб тъжи и жали.

За туй вълни обира-
болката не сеща,
за теб, любов умира,
за теб, любов гореща...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??