7 mar 2021, 23:08

Морска история 

  Poesía » De humor
726 0 6

Сега ще ви изпея песен,

с текст римуван, много лесен,

на темата за Любовта,

която ненадейно ме огря …

 

Нощта бе приказна и дива,

Луната – нежна самодива,

море сияеше, шумеше,

а мен сърцето ме болеше.

 

Бях лудо влюбен, влюбен лудо,

и трябваше ми някво` чудо,

за да ме забележи тя –

най-най-красивата жена.

 

Веднъж на плажа появи се,

душата сякаш прероди се.

Залитнах, паднах върху нея,

прошепнах й: „За теб копнея!“

 

С очи погледна ме засмяна,

заварката о, Боже стана.

Ний бяхме с влюбени сърца,

а тя с мъж и три деца …

 

Е, бройката не ме уплаши,

приех и него и децата - като наши.

И любехме се страстни, нежни.

Отлитаха дните безметежни …

 

Замина си …, но вече сам не лягам,

работя по обявата в момента:

„Рога по домовете слагам,

с материали на клиента!“

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И още как Росица ... Благодаря ...
  • Опита учи ! 🙂🙂
  • Яка я, привет Деа!
  • яка обява
  • И аз Благодаря! ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
  • Е, бива си те да усмихваш и да създаваш настроение Уж само едно влюбване, а то... и със занаят се е сдобил
    Благодаря, за хумора!
Propuestas
: ??:??