25 jun 2012, 13:07

Mорски тайни 

  Poesía » De amor
603 0 1

Морски тайни

Морски тайни
Ветре, пак си подгонил  вълните

да ти кажат моите тайни скрити

в пазвите им между скалите

с бисерни миди  пришити, 

a те се мятат и тичат

брега да целунат  последно

и с пяна да  го  накичат,  

преди да изчезнат  безследно...

Но тайните не изричат

и  пазят ги, както е редно:

сълзите си в пясъка  стичат,

сърце ти рисуват нагледно.

На  брега в страст се обричат,

като мен  непрогледно...  

© Лидия Сиркавара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??