22 dic 2007, 0:52

Морски вълнения! 

  Poesía » De amor
1047 0 3
 

Знаеш ли как морето

се възлюбва,

как при вида ти

се вълнува!

 

Цветът на твойте очи

по нищо не

отстъпват на най -

големите му дълбини.

И когато морето се вълнува,

знай, че в бурните

нощи, сред носещия се

тътен - теб сънува!

 

Казват, че когато

е гневно морето,

то теб чака.

Яростта му - вълни предизвиква

Като че ли с

пълно гърло пак,

само теб вика!

 

Чакайте ме, чакайте, дълбини

и морска шир,

моя вечна платонична любов.

 

Привечер ще се спусна

за цял живот!

© Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??