Окъпан в залеза на морска синева,
чертае път светлик,
полюшва вятър нежно -
тъмно-сините крила
на пориви безбрежни.
Към безответен бряг и тръпнещи звезди,
треперят там вълни, събуждат рими
и стонове на шепнещи луни,
и глъч на феи морско сини.
© Кристиан Ковачев Todos los derechos reservados