1 feb 2007, 18:59

Моя любов  

  Poesía
904 0 12
             Моя любов - мое светло премеждие...
             Мое небесно убежище и спасeние...
             Огнен взрив на космическа нежност...
             И божествено откровение...

             Моя любов - мое сладко-горчиво терзание
             на плътта и душата...
             Благословени са раните
             в любовта ни -
                       и грешна, и свята!

             Моя любов - звезден протуберанс...
             Забранена и тайна  алхимия...
             Сън далечен... Космически транс...
             Доказателство, че ме има!
             
             
                   09.01.2007

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??