7 abr 2008, 11:28

Моя малка, сладка лейди 

  Poesía » Otra
1430 0 1

Моя малка, сладка лейди

На племенницата ми

Днес си малка бистра капка,

утре ще си чист и бликащ ручей.

Днес за теб светът е целият в загадки,

но вярвай, всичко ще се промени.

Ще откриваш истини различни,

даже може да те заболи,

но не позволявай на никой

сърцето и душата да сломи.

Защото в живота без всичко може,

вече аз се убедих,

но без сърце и без душа

си като завехнал лист.

И нека, моя малка, сладка,

болката да те направи силна,

от всичко полза да извличаш

и искам живота да обичаш.

 

Ще срещнеш много хора -

приятели, дори и врагове,

но никога не се отказвай

да откриваш нови светове.

По своя път върви ти без умора

и продължавай

на себе си да бъдеш вярна!

Бъди това…

което ще те прави най-щастлива,

обичана от всички ти бъди!

 

И накрая аз ти пожелавам:

Щастие и много радост

да даваш и да получаваш!

Нека животът ти да е изпъстрен

само с топли цветове

и Господ винаги да бъде с тебе,

мое сладко, мъничко дете!

© Виолета Точева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??