15 jul 2008, 21:15

Моя приятелка 

  Poesía » De amor
1117 0 1

Вече не зная къде си,

нито с коя си.

Бързо сменяш ги,

това ти прави удоволствие, нали?

Вчера обаче те видях

и много нещастна бях!

Тази, с която излизаше ти,

моя приятелка беше преди!

Тя е поредната,

но не е последната!

Поне и го кажи,

а не я лъжи.(2)

Вчера обаче те видях

и много нещастна бях!

Тази, с която излизаше ти

моя приятелка беше преди!

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??