15.07.2008 г., 21:15 ч.

Моя приятелка 

  Поезия » Любовна
885 0 1

Вече не зная къде си,

нито с коя си.

Бързо сменяш ги,

това ти прави удоволствие, нали?

Вчера обаче те видях

и много нещастна бях!

Тази, с която излизаше ти,

моя приятелка беше преди!

Тя е поредната,

но не е последната!

Поне и го кажи,

а не я лъжи.(2)

Вчера обаче те видях

и много нещастна бях!

Тази, с която излизаше ти

моя приятелка беше преди!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??