14 sept 2013, 11:56

Моят дом 

  Poesía » Filosófica
362 0 2

 

МОЯТ ДОМ

 

Моят дом е моята пътека,

светилник на очите ми бездънни.

Там умората превръща се в утеха,

а страхът изгубва своите сенки тъмни.

 

"У дома" е само мястото, в което

спокойно ври кръвта по моите жили.

В миг сякаш се отваря и небето

щом в прага ми зеници взор са впили.

 

Знам, вратата е отворена за мене

в моя пристан пак да се завърна.

Щастие вибрира, сякаш стене

и искам всички с плам и сълзи да прегърна.

 

Моят дом е моята постеля,

с топлина и обич вярно ме обгръща,

но  знам, когато с него се разделям,

колко силно после искам да се връщам!

© Галена Върбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??