11 ene 2012, 23:40

Моят живот 

  Poesía » Otra
503 0 2

Моят живот продължава… повярвай,

напук на мен… на враговете дори.

Така душата… казва дарявай,

с трудностите… докрай се бори.

 

Той продължава, въпреки всичко,

кой казва, че в душата тежи.

Някой поглежда ме в себе си жалко,

срещам в него лицемерие, лъжи.

 

Моят живот не мисли, че е гладък,

пътища трудни с него вървях.

Сам преглъщам горчивия залък,

години навъртах, дори побелях.

 

Моят живот е красива картина,

рисувах го тъй… без четка, бои.

Пред очите бе… луксозна витрина,

по своему всеки… нали го крои.

                                               В.Й. 10.01.2012г.

 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ръкопляскам - на коментара на Ели...
  • Тия многоточия с каква цел са?
    "Някой поглежда ме в себе си жалко, срещам в него лицемерие, лъжи" е тотална бемислица. Не че другото...
Propuestas
: ??:??