25 oct 2013, 10:02

Моят олтар 

  Poesía » De amor
562 0 1

Моят олтар

 

Ти си моята богиня,

ти си моята мечта,

ти си моята Родина,

ти си моята съдба.

 

Обичта ти е безценна,

тя е като божи дар,

аз прекланям се пред тебе

като пред олтар!

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??