17 mar 2013, 18:39

Моят сън 

  Poesía » Otra
909 1 2

Толкова много грешки.

Толкова несбъднати мечти.

Толкова горчиви реалности...

Искам просто да живея!

 

Припев:

Искам просто да заспя...

Да се потопя напълно

в единствената част от

моя живот, в която съм

щастлив. Сънят е

единствената нереалност,

която е толкова реална.

 

Сънят ме възражда.

Той е един перфектен

щрих в моето съзнание.

Не искам да се събуждам.

Това е моят живот.

Никой да не ме  събужда!

Искам да изживея това,

което не мога да направя

буден.

Сънувам...

Припев:...

© Добрин Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??