28 nov 2007, 9:45

Моята душа 

  Poesía
682 0 8

Прощавам болката,
която
          някой
                      някога
ми  причини.
Прощавам сълзите,
които
          някой
                     някога
предизвика в мен.
Простих и на човек, отнел
скъп за мен човешки живот.
Ала на себе си
           не мога
                       да простя,
че нося
              точно
                       такава
                                  душа.

© Тина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??