29 oct 2013, 9:10

Моята есен 

  Poesía » De amor
431 0 1

Моята есен

 

Измълчавам тишината
И сълзата изплаквам.
В есен. В моята есен,
в която обичам,

копнея и мечтая.
Пиша ги в стих. С любов.
И дишам
ласката на две ръце -
твоите ръце.
И с докосването на две очи -
твоите очи.
Това е моята есен -
обичане и сбъдване.
И оставане...

©Ванко Николов (Starkmaster  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??