8 oct 2008, 11:10

Моята изиграна роля... 

  Poesía
452 0 2

Чувствам се толкова... нежелана...

Приятели, омръзна ли ви от мен?

Стана ли вече време за смяна?

Приятелството ни беше сякаш за ден.

 

Ала... ще мога ли други като вас да намеря?

Тъй готини, забавни, различни...

Вие сте като огън, на който се грея.

На слънца и звезди сте прилични.

 

Знаете, че помощта ви не е каприз,

понякога сама да се справям, не мога.

Искам “Приятелството ни” да започне на бис 

 в този спектакъл "Живота".

 

© Сладурркатта Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??