Oct 8, 2008, 11:10 AM

Моята изиграна роля... 

  Poetry
453 0 2

Чувствам се толкова... нежелана...

Приятели, омръзна ли ви от мен?

Стана ли вече време за смяна?

Приятелството ни беше сякаш за ден.

 

Ала... ще мога ли други като вас да намеря?

Тъй готини, забавни, различни...

Вие сте като огън, на който се грея.

На слънца и звезди сте прилични.

 

Знаете, че помощта ви не е каприз,

понякога сама да се справям, не мога.

Искам “Приятелството ни” да започне на бис 

 в този спектакъл "Живота".

 

© Сладурркатта All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??