30 jun 2019, 17:52

Моята любов 

  Poesía » De amor
716 0 0

Ти си по-красива от звезда,
която свети през нощта
и от майката Земя,
ти си взела хубостта!

С твоите хубави коси
ти изглеждаш по-умна дори.
Твоите бляскави очи
са като група блещукащи звезди!

Ти си честна и справедлива,
даже си и самодива
и чувството ти за хумор
ще оправи всеки тумор!

Може да си малко ниска,
но Бог не го е направил без да иска,
защото така си даже по-красива
и от най-хубавата самодива!

И твоя глас като звънчета,
все едно ми дава той цветчета.
Песен ти когато запееш,
даже дявола ще засмееш!!!

© Alexander karamitev Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??