19 ene 2007, 16:02

Моята Звезда 

  Poesía
612 0 3

Погледни нагоре!
Погледни нагоре към небето.
Виж как силно блести Луната.
Виж как малките блещукащи звезди
украсяват тъмния небесен свод.
А сред тях само една.
Само една озарява моята душа,
и това е ...
Твоята Звезда.

Не знам как съдбата отреди,
да бъдем заедно Аз и Ти.
Но благодаря й за това,
че дари ме с най-прекрасната жена.

Обичам Те така безкрайно.
Обичам Те така горещо.
Обичай Ме така страстно.
Обичай Ме така Вечно.

И нека обичта ни,
с всичко хубаво да ни дари.
И нека тази обич ни избави,
от всичките беди.
Защото най-красивото
и прекрастно нещо на Света
Това е Любовта!.

© Янко Китов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??