Мрак е, когато не свети
свещичка в прозореца нощем.
Мрак е, когато сърцето се лута
по пътя безпомощно.
Мрак - когато душата
мръзне пред нечия порта,
чакайки да я пуснат.
......
Ще ми отвориш ли?
© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados