Ти ме нарани с лъжите си,
ти ме обиди с думите си.
Мразя те, запомни,
да ти простя, забрави.
Бяхме щастливи аз и ти,
докато не разбрах, че с две си бил ти.
Мразя те, не отричам,
ти си сянка запомни.
Помня дните, когато бях до теб,
помня и мигове щастливи,
но и помня дни на болка и тъга.
Мразя те завинаги!!!!
© Кристина Todos los derechos reservados