Mar 15, 2005, 8:52 PM

Мразя те 

  Poetry
1020 0 2

                                                             

                

                                    Ти ме нарани с лъжите си,

                                    ти ме обиди с думите си.

                                    Мразя те, запомни,

                                    да ти простя, забрави.

 

                                    Бяхме щастливи аз и ти,

                                    докато не разбрах, че с две си бил ти.

                                    Мразя те, не отричам,

                                    ти си сянка запомни.

 

                                    Помня дните, когато бях до теб,

                                    помня и мигове щастливи,

                                    но и помня дни на болка и тъга.

                                    Мразя те завинаги!!!!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • БРАВО!И мен така ме предадоха и макар,че все още го обичам искам единствено да му ОТМЪСТЯ за това,което ми причини!!!!!!!!!
  • С омраза няма да спечелиш нищо мило момиче Гледай само напред!
Random works
: ??:??